Lorren boeken?

lorren boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lorren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lorren

"You can't change the flow of the river" en zo'n natuurkracht is Lorrèn. Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en je voelt het als je haar live ziet zingen. Je hoort rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem die je meteen raakt. Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema's in een nieuw licht te zetten en haar eigen draai aan te geven. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. Songs die je keihard mee wilt zingen en die je daarna achterlaten met een heerlijk gevoel.

Lorrèn stamt uit een muzikale familie. Muziek maken en zingen stond centraal in hun leven. Vader is jazzviolist en scatvocalist. Moeder, oudere zus en Lorrèn zelf zingen erop los. Muziek is altijd een rode draad in haar leven geweest. Van het meedoen met de Wicked Jazz Sounds familie - waar ze tijdens talloze clubavonden op jonge leeftijd leert het publiek mee de hoogte in de nemen - tot bijzondere concerten waar ze het publiek muisstil krijgt door haar bijzondere stem en stage presence, en dit is pas het begin.

Boekingen Lorren

"Met dit debuut bewijst de jonge zangeres dat ze meedoet in de muziekwereld" - De Telegraaf

"Hoe opgewekt de tekst en ritmes ook soms zijn, de acht nieuwe liedjes laten weer haar lekker melancholieke toon horen. Dit zit gewoonweg in haar stem en trekt je heel direct naar de muziek toe" - Oor

"Dit meisje is een belofte!" - Leo Blokhuis

Noem het soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij zangeres Amy Winehouse. Inmiddels heeft Lorrèn twee albums uitgebracht: Shades of Blue (2015) en Land of Possibilities (2017). Dankzij debuutsingle The Game of Love (2014) schopte ze het direct tot Radio 2 Talent. 'Ik heb door die albums veel kunnen optreden en ervaring op kunnen doen. Ik heb enorm kunnen groeien en ik kan niet wachten om m'n nieuwe muziek te delen'.

Afgelopen jaar heeft Lorrèn met verschillende songwriters en producers gewerkt om nog dieper in haar muziek te duiken en opzoek te gaan naar haar eigen sound. Die heeft ze zeker gevonden! Op 6 september komt Lorrèn met een nieuwe single genaamd 'Fool For The Night'.

Kom in de stemming

Lorren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lorren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lorren, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lorren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lorren boeken

Wilt u Lorren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lorren wilt inhuren.

Lorren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!