Ruben de Ronde boeken?

Ruben-de-Ronde-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ruben de Ronde boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ruben de Ronde

Ruben De Ronde behoudt zijn vooruitstrevende, trance en relaxte geest in overdrive, waarbij hij een kenmerkend muzikaal evenwicht treft. Met een sound in alles wat hij overtreft, neemt de Nederlander zijn studio mee naar de drukte van festivals en toert met A State Of Trance en Armin Van Buuren de wereld rond. DJ, producer en labeleigenaar, Ruben heeft alles gedekt, waardoor zijn genre-spectrum altijd naar een hoger niveau wordt getild.

A State Of Trance

Zijn wereldwijde erkenning heeft de dansvloeren van de ASOT-wereld aangetast die hij met solo-inspanningen begint, terwijl hij samenwerkt met veelgeprezen artiesten als Tenishia en de Oekraïense ster Aelyn. Platen uitbrengen met Danny Chen zag 'Bright', de samenwerking met Rodg vierde 'Remain Different' en 'For Granted' volgde in 2013. Daarna volgde remixen voor Alex M.O.R.P.H en Above & Beyond, zijn studio rust nauwelijks. Een mijlpaal op zich, het soundscape-album 'From Sao Paulo To Sofia' is van de ASOT600-tour gegaan naar de handen van Hardwell, waar het te zien was in de I Am Hardwell-tour, terwijl het ook schitterde in de documentaire van de landgenoot. Stemachtig, Ruben's track 'Stoer' kwam in handen van Joris Voorn's Rejected Records, waar het de door technologie gedreven artiest de ingang zag omarmen.

Boekingen Ruben de Ronde

Wanneer hij niet in de studio is domineert hij spots op Dance Valley, het hoofdpodium van Nature One, Kazantip en Sao Paolo, en een half miljoen mensen die hij verwelkt in het nieuwe jaar van Hanoi. Als trance-recensent van DJ Mag in Nederland en gekroond baas van 'Sound of Holland'-draait hij wekelijkse radiosessies op Afterhours FM en Sirius XM, en zet hij ook stevig in op' Tomorrowland Radio 'in de zomer van 2013.

Remixeditie van 'From Sao Paolo To Sofia'

Met een aankomende remixeditie van 'From Sao Paolo To Sofia' en een reeks dansvloerproducten is Ruben De Ronde niet lang in Nederland voordat hij aan zijn volgende push door de kosmos van elektronische muziek begint.

Kom in de stemming

Ruben de Ronde boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ruben de Ronde bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ruben de Ronde, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ruben de Ronde in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ruben de Ronde boeken

Wilt u Ruben de Ronde boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ruben de Ronde wilt inhuren.

Ruben de Ronde boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!