Jochen Miller boeken?

Jochen-Miller-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jochen Miller boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jochen Miller

Jochen van der Steijn, geboren in het Nederlandse Mill, begon zijn carrière onder de naam DJ Jochen. In 2003 veranderde hij zijn artiestennaam in Jochen Miller. De jonge deejay / producer wist al zijn eigen herkenbare geluid te creëren, dat kan worden omschreven als tech-trance: energiek, opbeurend en van hoge kwaliteit. Gekenmerkt door up-tempo krachtige melodieën, weinig breaks en constant pompende baslijnen. De charismatische Jochen Miller is gevuld met passie voor muziek en klaar om de top te halen.

Boekingen Jochen Miller

In zijn vroege tienerjaren ontwikkelde Jochen zijn interesse in dansmuziek. Het gelukkige feit dat zijn vader een discotheek had, gaf hem de kans om te oefenen op zijn mengvaardigheid. Daar werd hij deejay op 16-jarige leeftijd, gevolgd door een residentie bij club Zino's (Tilburg, Nederland) toen hij 18 was. In 1999 bereikte hij de finale van de Nederlandse Mixkampioenschappen voor Dance Valley, waar hij opviel van de rest vanwege zijn Scratchkills en mixen met drie draaitafels. Deejaying op afterparties in de Lexion (Westzaan, Nederland) was niet alleen geweldig, maar ook leerzaam. Sinds 2001 begon zijn beruchte residentie bij The Matrixx (Nijmegen, Nederland). 'De verrassing van het jaar' noemde het Nederlandse ID&T Magazine hem, bij de eerste editie van de Nederlandse dansprijzen in 2003. De twee volgende edities hielden hem op een stabiele 13e plaats, met slechts 4 internationale trance DJ's boven hem gerangschikt, dus Jochen Miller blijft rondhangen om zijn positie in de voorhoede van dansmuziek te versterken.

Kom in de stemming

Jochen Miller boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jochen Miller bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jochen Miller, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jochen Miller in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jochen Miller boeken

Wilt u Jochen Miller boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jochen Miller wilt inhuren.

Jochen Miller boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!