Cor Fijneman boeken?

Cor Fijneman boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Cor Fijneman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Cor Fijneman

Cor Fijneman, de 32-jarige deejay / producer uit Nederland is tegenwoordig een vaste naam in de wereldwijde dansgemeenschap. Hij draait over de hele wereld waar hij zeer energieke sets speelt die hij net zo leuk vindt als de clubbezoekers zelf.

Tiësto In Concert

Qua productie is Cor ook een om naar te kijken. De single die alle aandacht naar Cor richtte, was een van zijn eerste singles, 'Venus (Meant To Be Your Lover)'. Deze single was het thema van het illustere en eerste Tiësto In Concert-evenement, 10 mei 2003.

Eerste officiële artiestenalbum

In het voorjaar van 2005 verscheen het eerste officiële artiestenalbum van Cor Fijneman; 'Monoloog'. Het werd uitgebracht op het eigen label van Cor, Black Hole Recordings: ‘Outstanding’. Dit album werd zeer goed ontvangen en bewees dat Cor op een zeer diverse manier kon produceren.

Release Jaguar

In 2007 produceerde Cor het nummer ‘Jaguar’, gebaseerd op de oude Detroit-klassieker ‘Knights of the Jaguar’ op Spinnin ’Records. Deze track werd de hele zomer gedraaid door DJ's als Ferry Corsten, Sander Van Doorn, TiÎsto en ‘King of Progressive’ Sasha.

The White Socrates

‘The White Socrates’, zorgde voor veel opschudding onder veel DJ's en werd uiteindelijk in september 2008 uitgebracht op het High Contrasts-label ‘Nu Breed’.

Enorme hoeveelheid releases en remixen

In 2009 bracht Cor al een enorme hoeveelheid releases en remixen uit. Deze werden allemaal opgepikt door de grotere namen in de scene zoals: Tiësto, Armin Van Buuren, Sander Van Doorn en zijn single 4 minutes 2 late was te zien op Robbie Rivera's Juicy Ibiza-compilatie. Ook maakte hij het officiële anthem voor het grote trance-feest Serenity dat op 9 mei werd gehouden. Ook maakte hij voor dit feest een mixcompilatie.

Boekingen Cor Fijneman

In 2010 gaat Cor Fijneman in de studio aan de slag met Johan Gielen, na succesvolle remixen werken ze samen aan een aantal bijzondere tracks. Pas op voor Cor Fijneman, want als Cor begint te spelen, stoppen je voeten pas als de laatste tel zakt.

Kom in de stemming

Cor Fijneman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Cor Fijneman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Cor Fijneman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Cor Fijneman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Cor Fijneman boeken

Wilt u Cor Fijneman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Cor Fijneman wilt inhuren.

Cor Fijneman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!