Johan Gielen boeken?

Johan-Gielen-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Johan Gielen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johan Gielen

Je staat op een feest zoals zoveel feesten, je hebt het naar je zin, maar echt compleet uit je dak ga je niet. De sfeer om je heen is een beetje tam. En als je om je heen kijkt zie je dat de andere bezoekers er net zo over denken. De DJ die aan het draaien is doet goed zijn best, mixt aardig, maar het gaat niet echt ergens heen. Je vraagt je af of het niet tijd wordt om ervandoor te gaan. Dan verschijnt Johan Gielen achter de draaitafels… Er staat iets te gebeuren, om je heen kijken de andere bezoekers ineens aandachtig en vol verwachting naar de DJ-booth. Hebben ze hier op gewacht? Het antwoord laat niet lang op zich wachten. Met zijn feilloze gevoel voor wat het publiek wil horen is het al bij de eerste plaat die Johan Gielen oplegt raak. Daar is ineens de uitbundige sfeer die tot voor kort ontbrak. Mensen beginnen te juichen en laten zich steeds verder opzwepen door de DJ die als een dirigent de menigte voor zich bespeelt en voor zichzelf weet te winnen. Johan Gielen staat achter de draaitafels, het feest gaat nu echt beginnen…

Top 100 notering beste DJ’s ter wereld

In elke abc_biografie kan je lezen hoe goed een DJ of een producer wel niet is, wat hij allemaal voor een geweldige wapenfeiten op zijn naam heeft staan. Voor welke producties hij verantwoordelijk is geweest. Waar hij begonnen is met draaien. Allemaal feitjes, maar doen ze er werkelijk toe? Is het belangrijk om te weten dat Johan Gielen in 1968 geboren is in Mol in België en op 17-jarige leeftijd is begonnen met draaien? Dat hij naamsbekendheid als producer kreeg onder de naam Airscape? Dat hij remixen heeft gedaan voor Boy George, Delirium, Chicane en Safri Duo? Dat hij samen met zijn vriend en studiopartner Sven Maes voor het zeer sterk debuutalbum ‘Beauty of Silence’ tekende? Dat zijn grote hit ‘Twisted’ tot op de dag van vandaag de dansvloer in beweging zet? Dat zijn sound een mix is van diepe melodieuze trance met uitstapjes naar progressive en techhouse, maar nooit echt moeilijk of ontoegankelijk wordt? Dat hij afgelopen jaar de fameuze Top 100 binnendook van beste DJ’s ter wereld volgens het toonaangevende Engelse DJ Magazine?

Enthousiasme en zijn vakkundigheid

Is het niet veel belangrijker om over Johan Gielen te vertellen wat er werkelijk toe doet? Dat het een DJ is die overal waar hij komt de zaal plat krijgt met zijn enthousiasme en zijn vakkundigheid. Of het nu een volle Amsterdam ArenA is, een uitverkocht Thialf Stadion, de kolkende heuvels van Dance Valley of de talloze clubs en discotheken overal ter wereld in steden en plaatsen als Las Vegas, Auckland, Ibiza of Mallorca. Om Tokio, waar hij jarenlang een residentie had in de befaamde club Velfarre, niet te vergeten. Johan Gielen stond in zijn carrière voor honderdduizenden mensen, hij kent het klappen van de zweep en geeft het publiek altijd wat het wil, want Johan Gielen is de DJ van het volk. De DJ die weet wat de massa wil. Zijn mixtechniek is uitmuntend en wordt enkel overtroffen door zijn presentatie achter de draaitafels. Johan Gielen weet als geen ander hoe je het publiek tot grote hoogten moet brengen omdat hij het zelf zo voelt en ervaart. Hij geniet als hij draait. De expressie tijdens zijn set is van zijn gezicht af te lezen op de momenten dat de muziek het krachtigst is. Dan is Johan Gielen op zijn best en dat weet hij ook.

Boekingen Johan Gielen

Dus is het niet veel beter om in deze abc_biografie iets te vertellen over de persoonlijkheid van Johan Gielen? De vriendelijke DJ die naast zijn werk vooral op zoek is naar de diepere dingen in het dagelijkse bestaan. Over de balans die hij zoekt in zijn leven en de inspiratie die hij vindt als hij met dolfijnen zwemt? En over de spiritualiteit die hij daaruit haalt om verder te bouwen aan zijn grote succes? Zoals de Koi-karpers in de vijver in zijn achtertuin die hem de rust geven in het hectische bestaan die de grote DJ’s ter wereld nu eenmaal leiden. Het is niet eenvoudig om een abc_biografie te schrijven over Johan Gielen. Er gebeurt immers zoveel in zijn drukke bestaan dat er om de maand wel weer een nieuwe update nodig is om bij te blijven als het gaat om het beschrijven van diens leven. Zoals deze nieuwe compilatie bijvoorbeeld. De zoveelste mijlpaal in een uiterst succesvolle carrière die nog lang niet ten einde is en waarover ongetwijfeld nog heel veel te vertellen zal zijn de komende jaren.

Kom in de stemming

Johan Gielen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johan Gielen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johan Gielen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johan Gielen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johan Gielen boeken

Wilt u Johan Gielen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johan Gielen wilt inhuren.

Johan Gielen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!