Marjet van den Brand boeken?

marjet van den brand boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Marjet van den Brand boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marjet van den Brand

Marjet van den Brand maakte furore tijdens haar deelname aan het derde seizoen van The Voice of Holland. Keer op keer maakte ze indruk met haar vertolking van Nederlandstalige liedjes van onder andere Bløf en Is Ook Schitterend. Zingen in haar moedertaal past overduidelijk erg goed bij Marjet. The Voice was echter niet het begin van haar muzikale carriere. Marjet wist al op jonge leeftijd dat haar hart bij muziek lag. Als tiener zong ze in diverse schoolbandjes en daarna in de band Helder. Ook speelt ze harp en schrijft ze zelf songteksten.

Na haar deelname aan The Voice of Holland werkt Marjet samen met rapper Lange Frans. Zo schittert ze op de track 'Planeet'. Vorige zomer werd zij speciaal gevraagd om een lied van Ramses Shaffy op te nemen voor het album Leef!, een tribute aan de in 2009 overleden chansonnier. Zij vertolkte 'Als Je Niet Bij Me Bent'.

Boekingen Marjet van den Brand

Marjet's eerste solo single 'Over en Uit' is geschreven door de heren van Bløf en Sander Roseboom (Is Ook Schitterend). Marjet is vereerd dat deze songschrijvers zich verenigd hebben om dit lied voor haar te schrijven. Het nummer werd geproduceerd door Martijn Groeneveld, die ook werkte met o.a. Blaudzun, Lucky Fonz III, Janne Schra en Mathilde Santing.

Kom in de stemming

Marjet van den Brand boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marjet van den Brand bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marjet van den Brand, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marjet van den Brand in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marjet van den Brand boeken

Wilt u Marjet van den Brand boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marjet van den Brand wilt inhuren.

Marjet van den Brand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!