Omri Tindal boeken?

omri tindal boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Omri Tindal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Omri Tindal

Omri is een fenomenale singer/song writer, danser en componeert. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn.

"Delighted" (close harmony groep) was zijn eerste stap en heeft toen onder andere gewerkt met internationale singer/song writer en producer "Bilal" en internationale top producer "Giorgio Tuinfort".

Eenmaal 20 jaar was het raak met Omri Tindal. Hij belande in de succes volle theater tour "Soul Brothers" en "Soul and Disco Brothers" en heeft twee keer zes maanden getourd door de grote theaters (onder andere Carré). Ze hebben vervolgens opgetreden bij "de wereld draait door", "koffie max" en internationaal.

Boekingen Omri Tindal

Omri Tindal heeft zich als artiest dus danig ontwikkeld dat hij shows heeft gedaan in Spanje, Turkije, Amerika (atlanta), Zuid Amerika, België, Duitsland en Frankrijk. En hij belande in een wereld bekend programma "The Voice of Holland" in 2012. De nu 26-jarige artiest (Omri Tindal) is met vlag en wimpel door de "Blind Auditions" gekomen met de song "Dedication to my ex - Lloyd" ook bekend als (the pussy song) en wist zich vervolgens door "The Battles" heen te slaan. Ook tijdens de Live Shows wist deze ras artiest een geweldige show neer te zetten.

Kortom qua uiterlijk een trend zetter en op het podium een beest, hij is klaar voor Nederland en de wereld.

Kom in de stemming

Omri Tindal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Omri Tindal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Omri Tindal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Omri Tindal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Omri Tindal boeken

Wilt u Omri Tindal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Omri Tindal wilt inhuren.

Omri Tindal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!