Pyke Pos boeken?

pyke pos boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pyke Pos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pyke Pos

Sinds zijn auditie bij X-Factor staat het Facebook account van Pyke Pos vol met laaiend enthousiaste berichtjes en is het aantal volgers van zijn Twitter account vertienvoudigd.

Pyke Pos vertolking van Stevie Wonders 'For once in my life' heeft de 28-jarige Pyke Pos uit Zaandijk niet onopgemerkt gelaten.

Pyke Pos sloot zich op 15-jarige leeftijd aan bij een groepje jongeren op het Lyceum, die de schoolgangen en aula opfleurden met hun zang. Daar kwam hij er meteen achter dat hij zingen erg leuk vindt. Een aantal jaar later meldde hij zich aan bij zanglerares Jozien van Dorst.

Boekingen Pyke Pos

Pyke Pos werd door haar op sleeptouw genomen waardoor hij de mogelijkheid kreeg om kleine optredens te geven en zo een netwerk van mensen uit de muziekwereld op te bouwen. Pyke betrad de podiumklanken en dat zorgde ervoor dat het balletje is gaan rollen. Sinds die tijd wordt hij regelmatig gevraagd voor optredens in Panama, Club Dauphin en de Comedy Club, allen in Amsterdam.

Kom in de stemming

Pyke Pos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pyke Pos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pyke Pos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pyke Pos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pyke Pos boeken

Wilt u Pyke Pos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pyke Pos wilt inhuren.

Pyke Pos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!