Raad De Plaat Show boeken?

Raad-de-Plaat-show
icon-clock

Tijdsduur

2,5 uur

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Raad De Plaat Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Raad De Plaat Show

Raad De Plaat Show is dé perfecte hosting voor een muziekbingo-avond -of middag! Een stapel bingokaarten, een DJ en een showmaster zijn de ingrediënten voor deze onvergetelijke show. Tijdens deze muzikale achtbaan wordt de muzikale kennis van de deelnemers flink op de proef gesteld, wordt er gedanst vanuit de heupen en ervaar je pure euforie zodra er een nummer afgestempeld kan worden. Geniet van bekende songs, ga voor een horizontale rij of een volle speelkaart en claim die eeuwige glorie. Ben jij te enthousiast geweest en roep je voor je beurt: ‘Bingo!’? Dan moet je op de blaren zitten en krijg je door een draai aan het Foute Bingo Rad een verrassende, altijd leuke, opdracht toegewezen!

Boekingen Raad De Plaat Show

Spits je oren en kom uit je eigen muziek-bubbel want de heren van Thuis Uit Je Plaat nemen je mee langs verschillende rondes met elk een eigen thema. Herbeleef de 80’s & 90’s, ga voor jouw favoriete Guilty pleasure-, Top 2000-, Feest- of kerstplaat en geniet van de beste zomerhits. Raad De Plaat Show heeft voor ieder wat wils en biedt zowel jong wild als oud geschut een heerlijke avond of middag vol entertainment!

Raad De Plaat Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Raad De Plaat Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Raad De Plaat Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Raad De Plaat Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Raad De Plaat Show boeken

Wilt u Raad De Plaat Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Raad De Plaat Show wilt inhuren.

Raad De Plaat Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!