Thomas Newson boeken?

Thomas-Newson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Thomas Newson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thomas Newson

Het 19-jarige Nederlandse wonderkind Thomas Newson lijkt de droom te leven. Hij ontving niet alleen ongelooflijke steun van onder meer Hardwell, Avicii, Tiesto, W&W, Afrojack en vele anderen, maar heeft ook de jonge artiest eind 2013 twee geweldige platen uitgebracht die tegelijkertijd de top 10 van Beatport bereikten. Een prestatie die nooit eerder bereikt door iemand die zo jong is. ‘Flute’, zijn samenwerking met New World Sound, kreeg wereldwijd enorm veel radio-uitzendingen en werd geprezen om zijn innovatieve integratie van de fluit in dansmuziek.

Premiére tijdens Tomorrowland

Zijn laatste release, 'Pallaroid', is geen uitzondering op de kwaliteitsmuziek waar Thomas bekend om staat. Oorspronkelijk werd aangenomen dat het een onuitgebrachte Hardwell-track was, ‘Pallaroid’ was een van de meest besproken ID's deze zomer na de première door de nummer 1 DJ van de wereld zelf tijdens Tomorrowland. Billboard's Code bekroonde het als het beste moment van Tomorrowland.

Boekingen Thomas Newson

De vaste lijn van aankomende releases op labels als Musical Freedom en Armada laten zien dat dit ongelooflijke talent, dat opnieuw uit Nederland komt, meer dan klaar is om grenzen te verleggen en elektronische dansmuziek te creëren en te innoveren in de meest heldere zin van het woord.

Kom in de stemming

Thomas Newson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thomas Newson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thomas Newson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thomas Newson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thomas Newson boeken

Wilt u Thomas Newson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thomas Newson wilt inhuren.

Thomas Newson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!