Bart B More boeken?

Bart-B-More-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bart B More boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bart B More

Denk aan de nieuwste rage in de internationale house-scene en er komt maar één naam in je op: Bart B. More. Na de massale internationale steun voor "So It Goes" en Bart's "Freak" remix voor Sandy Rivera (beide gekroond tot "Essential New Tune" door Pete Tong!), Lijkt het geroezemoes met de minuut te groeien! En overal waar zijn naam opduikt, is dansvloeropenheid gegarandeerd.

Zeer succesvolle remixen

Door zijn liefde voor beat-gedreven, Looped technomuziek te combineren met big room house en electro, heeft Bart een verfrissend nieuw cross-over geluid weten te creëren. Met als resultaat zeer succesvolle remixen als 'Touch Me' van Chocolate Puma (Beatport nr. 1!), 'Freak' van Sandy Rivera (Pete Tong Essential New Tune) en 'Walking Down The Street' van Ron Carroll. Om nog maar te zwijgen van origineel materiaal als 'Make Some Noise', 'Killing It' en 'Finaly' tegen Oliver Twizt, dat Beatport's nr. 2 kaartpositie!

Boekingen Bart B More

Met het leveren van (Nederlandse) Dope-beats op dansvloeren van Miami tot Middlesborough, Parijs tot Praag en Sydney tot Amsterdam, weet Bart een publiek te winnen. Secure Recordings, Bart's eigen imprint, draait op volle toeren met succesvolle releases en labelnights. Met aankomende releases, remixen en wereldwijde ondersteuning van onder meer Laidback Luke, Diplo, Crookers, Switch, Roger Sanchez, Erick Morillo, Tiesto en Armin van Buren, kunnen we echt zeggen dat Bart daar is, precies waar hij zou moeten zijn.

Kom in de stemming

Bart B More boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bart B More bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bart B More, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bart B More in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bart B More boeken

Wilt u Bart B More boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bart B More wilt inhuren.

Bart B More boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!