Toni Willé boeken?

toni wille boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Toni Willé boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Toni Willé

Toni Willé maakte jarenlang deel uit van de immens populaire Limburgse Hitformatie PUSSYCAT. En met recht een HITFORMATIE. Pussycat scoorde aan de lopende band wereldhits met nummers als 'Mississipi', 'Georgie', 'Smile' en 'My Broken Souvenirs'.

Ze reisden over de hele wereld om liveoptredens te verzorgen en hun platen te promoten. Nadat enkele groepsleden het zware artiestenbestaan voor gezien laten in 1985, gaan Toni, Betty, Marianne en LouLou samen verder als Pussycat en scoren zij nog een aantal hits.

Valt het doek voor Pussycat

Uiteindelijk breekt het drukke leven iedereen op en valt het doek voor Pussycat. Hun platen werden nog steeds 'grijs gedraaid' op alle radiostations en albums gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. In deze periode besluit Toni Willé als solo-zangeres verder te gaan.

Ondanks het 'Pussycat'-imago dat aan de hitzangeres blijft kleven, besluit Toni toch verder te gaan met Country-repertoire. Een keuze die haar beslist geen windeieren heeft gelegd. Haar carrière neemt in Duitsland en Nederland een dusdanige wending aan dat Toni een van de meest populaire Country-Acts van Nederland en Duitsland wordt.

Boekingen Toni Willé

In Duitsland treedt zij wekelijks op voor meer dan 20.000 man publiek. In 2001 zwichten de zusjes voor een aanbod om eenmalig terug te komen met Pussycat voor de jaarlijkse Parkfeesten in Venlo. Voor een 30.000 koppig tellende menigte brengen Toni, Betty en Marianne alle grote Pussycat-hits ten gehore. Het publiek gaat helemaal uit zijn dak, en de Pussycat-hype barst opnieuw los. In 2004 brengt EMI uiteindelijk de DVD 'De Grootste Hits, 25 Jaar Na Mississipi' uit, en de DVD wordt een ware kaskraker. Toni geeft uiteindelijk toe aan de overvloed van aanvragen voor het populaire Pussycat-repertoire.

'Toni Willé, 25 Jaar Na Mississipi'

Voor het Nederlandse publiek stelt zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : 'Toni Willé, 25 Jaar Na Mississipi'. De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Toni alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt. Een ware flash-back naar de jaren '70, met nummers die iedereen kent, en een 100 % Meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning.

De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Toni enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haar Show een ware happening !

Kom in de stemming

Toni Willé boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Toni Willé bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Toni Willé, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Toni Willé in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Toni Willé boeken

Wilt u Toni Willé boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Toni Willé wilt inhuren.

Toni Willé boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!