Trio Palinka Swing boeken?

trio palinka swing boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Trio Palinka Swing boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Trio Palinka Swing

"Trio Palinka Swing" brengt wereld(s)repertoire met een gipsy saus. Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gipsy violisten. Hij stampt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Op 6-jarige leeftijd toerde hij al met een 30-koppig gipsy orkest. In 2015 was hij solist in het Gipsy Philharmonic Orchestra. Herman De Rycke speelt al decennia contrabas in vooraanstaande (gipsy) orkesten. Samen met Frank de Kleer op Spaanse gitaar geeft hij Pal de vleugels om muzikaal te vliegen.

Boekingen Trio Palinka Swing

Trio Palinka Swing onderscheidt zich van andere gipsy formaties door hun brede repertoire. Natuurlijk spelen zij het traditionele zigeunerrepertoire, maar ook klassieke muziek, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg trio, Zuid-Amerikaanse bolero's, Cubaanse Son en muziek van de Gipsy Kings.

Trio Palinka Swing: wereld(s)repertoire met een gipsy saus!

De decennia ervaring van de mannen van Trio Palinks Swing maakt ze professioneel, fijn in de omgang en zorgt ervoor dat ze altijd weten welke muziek geschikt is voor de gelegenheid.

Trio Palinka Swing is zeer geschikt voor recepties, diners, casino's, bruiloften, et cetera. Het trio is mobiel en speelt zowel akoestisch als licht versterkt.

Kom in de stemming

Trio Palinka Swing boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Trio Palinka Swing bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Trio Palinka Swing, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Trio Palinka Swing in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Trio Palinka Swing boeken

Wilt u Trio Palinka Swing boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Trio Palinka Swing wilt inhuren.

Trio Palinka Swing boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!