Astrid Tan boeken?

astrid tan x factor boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Astrid Tan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Astrid Tan

Laat me mezelf voorstellen! Mijn naam is Astrid Tan. Toen ik 7 jaar oud was, stuurde mijn moeder me om pianoles te nemen. Ze moest me er elke donderdagmiddag naartoe slepen. Ik speelde graag de dingen die ik leuk vond, maar ik was waardeloos in het maken van mijn huiswerk en mijn leraar liet me er niet mee wegkomen. Op de middelbare school zong ik in een coverband die ik met ene paar vrienden had opgezet en toen ontdekte ik de drang van het optreden op een podium.

Sinds ik mijn ABC's heb geleerd, ben ik dol op het schrijven van verhalen, teksten, gedichten en dagboeken. Zelfs voordat ik wist hoe ik moest schrijven, deed ik alsof ik het kon door interessante regels en krullen in geheime documenten op te schrijven. Nadat ik naar mijn studentenhuis in Delft was verhuisd, besloot ik om niet op vakantie te gaan om een piano te kunnen betalen. Op dat moment begon ik mijn woorden op muziek te zetten.

Toen ik voor het eerst mijn eigen liedjes op het podium zong, realiseerde ik me dat ik daar het meest van hield. Nadat ik mijn studie had afgerond, nam ik een baan als oppas van twee geweldige kinderen. Dit zou mij de tijd en energie geven om aan mijn muzikale droom te werken. Voor mij is dat echt waar het allemaal omdraait: je hart volgen en grote dromen najagen. Want als je groot durft te dromen, zal er iets kleins en wonderbaarlijks gebeuren.

Boekingen Astrid Tan

Liedjes schrijven is voor mij een manier om mijn hart en geest vorm te geven. En met deze liedjes wil ik je iets aanbieden om je eigen innerlijke wereld op te projecteren, of met andere woorden: zorg voor een thuis voor je gevoelens en gedachten door de mijne te delen. Het gaat erom dat je hart en geest samen met de mijne versmelten tot een vorm waarvan ik hoop dat die je op de een of andere manier kan verheffen, dragen, troosten, bewegen, opfrissen, inspireren of stimuleren.

Kom in de stemming

Astrid Tan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Astrid Tan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Astrid Tan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Astrid Tan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Astrid Tan boeken

Wilt u Astrid Tan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Astrid Tan wilt inhuren.

Astrid Tan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!