Richy Brown boeken?

richy brown boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Richy Brown boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Richy Brown

Richy Brown is een zanger met een staat van dienst waar je direct van onder de indruk bent. Hij deed mee aan de eerste editie van X-Factor waar hij eindigde als tweede. Met zijn deelname speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat.

Met de start van zijn solo optredens in het najaar van 2015 laat Richy het publiek voor het eerst kennis maken met zijn nieuwe solo muziek. Tijdens het schrijven van zijn nieuwe muziek heeft de zanger alle tijd en vrijheid genomen om zijn eclectische afkomst en muzikale roots te onderzoeken. Het resultaat van deze zoektocht heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van muziek die echt bij hem past.

Cross genre sound

Opgroeiend luisterde Richy naar veel soul en de pop R&B van de jaren negentig. Later verschoof zijn aandacht naar de jazzy sounds van Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Norah Jones en Jamie Cullum. De crossgenre sound (blues, gospel, en R&B/ soul) van Solomon Burke deden hem inzien dat ook hij zich niet tot één genre of tijdsperiode hoeft te beperken bij het schrijven van zijn muziek.

Op achttienjarige leeftijd vertrok Richy naar New York City om daar stage te lopen bij de studio van Timbaland ten tijde van de opnames van het eerste solo album van Justin Timberlake. Richy kreeg de kans om in Timbaland’s studio zijn eerste demo’s op te nemen. Ook greep hij de kans veel van zijn oude helden live aan het werk te zien in de rokerige jazz clubs van New York. De drie jaar die hij in New York doorbracht, markeert dan ook een belangrijke tijd in de carrière van Richy.

Boekingen Richy Brown

Het album is een co-productie van Richy Brown en Tony Cornelissen (o.a. Di-rect, Van Dik Hout, Sabrina Starke, Fedde LeGrand, 3JS). Deze samenwerking heeft geleid tot een publishing deal met het prestigieuze Downtown Music Publishing in NYC (o.a. John Lennon & Yoko Ono, Cy Coleman, Ray Davies, Trevor Horn, Seal en Ellie Goulding). Het album zal in de tweede helft van 2016 verschijnen.

Het nieuwe album neemt de luisteraar mee op ontdekkingsreis langs verschillende muzikale stromingen en generaties. Het is een cross genre album dat moeiteloos pop met verschillende elementen uit de Amerikaanse contemporary jazz mixt. Dixieland, bebop en cooljazz drukken een flinke stempel op de muziek, maar ook vlagen van electro, hiphop, reggae en bossanova komen voorbij. Richy Brown is er in geslaagd om een vrolijke, eclectische en persoonlijke plaat te maken die dicht bij hem staat en de luisteraar kennis laat maken met zijn andere kant.

Kom in de stemming

Richy Brown boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Richy Brown bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Richy Brown, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Richy Brown in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Richy Brown boeken

Wilt u Richy Brown boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Richy Brown wilt inhuren.

Richy Brown boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!