Crystal Waters boeken?

crystal waters boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Crystal Waters boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Crystal Waters

Pioneer-, innovator- en dancemuziek legende Crystal Waters werd door Billboard Magazine genoemd als een van de meest succesvolle dancemuziek artiesten in de geschiedenis van de Billboard Dance Music Chart.

Met tien nummer-1 Billboard Dance Chart-hits en elf top-10 nummers stijgt Crystal momenteel opnieuw naar de top van de hitlijst met haar Europese hit "Testify", gekozen als de power-pick voor de tweede week op rij. Dj's over de hele wereld kiezen voortdurend de muziek van Crystal als een go-to, en zullen zeker het publiek opwinden.

Hit na hit

Ze is vooral bekend van 'Gypsy Woman (She’s Homeless)', '100% Pure Love' en de Europese hit 'Destination Calabria' met Alex Gaudino. Haar onderscheidingen omvatten 6 ASCAP Songwriter Awards, drie Amerikaanse Music Award-nominaties, een MTV Video Music Award en vier Billboard Music Awards. In 2012 voegde "Le Bump" (Yolanda Be Cool) nog een nummer-1 toe aan de Beatport House Chart. Met DJ Chris Cox in 2013 werd de nummer-1 Billboard Dance Chart-hit "Mama Hey" vermeld als een van de Billboard's "Top 50 Dance Songs of 2013".

Boekingen Crystal Waters

In november 2015 bracht Crystal "Synergy" uit en in oktober 2016 bracht ze "Believe" uit. Beide snel gestegen naar de nummer-1 plek op de Billboard Dance Chart, waarmee ze Ms. Waters nummer-10, nummer-1 Billboard Dance Chart-hits en 11 top 10-hits opleverde. Haar nieuwe single in 2017 met Hifi Sean, "Testify", ging rechtstreeks naar de A-lijst op BBC Radio en zal op 21 juli wereldwijd worden uitgebracht door Defected Records.

Met meer dan 100 miljoen streams op Spotify, 2,12 miljoen volgers op Shazam en haar consistente tourschema met data over de hele wereld, blijft Crystal haar enorme groep fans boeien.

Kom in de stemming

Crystal Waters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Crystal Waters bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Crystal Waters, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Crystal Waters in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Crystal Waters boeken

Wilt u Crystal Waters boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Crystal Waters wilt inhuren.

Crystal Waters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!