Dolf boeken?

Dolf-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dolf boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dolf

Toen ‘Fuck it All Up’ in december 2016 uitkwam, vestigde DOLF zich meteen als een producer van glorieus pakkende bass-tracks die popgevoeligheid en donderslag in gelijke mate bevat. Meer dan 4 miljoen streams en talloze festivalshows later bracht DOLF deze zomer zijn Nighttime EP uit in de Barong Family-imprent. Gevolgd door een gloednieuwe single met "Yellow Claw genaamd" Vertigo ", opende hij hun Los Amsterdam US-tour in het najaar van 2017.

Shows door heel Europa

Na het testen van zijn nieuwe materiaal tijdens de opening voor Yellow Claw in Singapore in het voorjaar, draaide DOLF de hele zomer shows in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Zoveel als de Nighttime EP de zware clubkant van DOLF liet zien, bevatte het nog een goed nummer in de vorm van ‘If I Die’, zijn samenwerking met de Zuid-Koreaanse DJ Soda.

Boekingen Dolf

De Nederlandse DJ / producer is vastbesloten om grote zang, heavy drops en catchy hooks naar de dansvloer te brengen. DOLF sluit 2017 af met zijn eerste shows in Indonesië en Frankrijk en is terug in de studio en werkt zijn nieuwe materiaal af in de studio.

Kom in de stemming

Dolf boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dolf bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dolf, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dolf in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dolf boeken

Wilt u Dolf boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dolf wilt inhuren.

Dolf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!