Jesse Voorn boeken?

Jesse-Voorn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jesse Voorn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jesse Voorn

Jesse werd geboren in 1975 in Zuid-Holland en werd vanaf zijn vroege jeugd besmet met het muziekvirus. Zijn beide ouders waren klassiek geschoolde muzikanten en hij volgde dat op door pianolessen te nemen. Als tiener pakte hij eind jaren 80 hiphop- en rockmuziek op en ging hij voor een ander soort muziek. Dat was totdat hij begin jaren 90 dansmuziek ontdekte. Hij begon te feesten en verloor zichzelf in de clubscene. Maar dansen was niet genoeg: hij wilde de mensen laten dansen. Daarom kocht hij zijn eerste platen, van vroege hiphop tot old school acid, techno en drum 'n bass en begon hij te draaien, voornamelijk op kleine feestjes van vrienden. In 1994 produceerde hij voor de lol een paar house-tracks met twee vrienden, die goed werden ontvangen maar nooit werden uitgebracht.

Combinatie van energieke stijlen

Na een tijdje ronddwalen kwam Jesse Voorn in Amsterdam terecht, waar zijn carrière als dj een vlucht nam. Door de jaren heen ontwikkelde hij een brede muzieksmaak die door het publiek hartelijk werd verwelkomd. Omdat hij het echt haat om zich te beperken tot een bepaalde muziekstijl, pakt hij stukken van verschillende soorten muziek die hem in de loop der jaren hebben beïnvloed. Waarom slechts één genre spelen als er zoveel is? Moe van de eentonige dansmuziek, bedacht hij een unieke mix van stijlen en creëerde hij een gloednieuw en energieke sound met een eclectische mix van electro, house, rock, breakbeats en techno die de dansvloer echt rockt. Hij brengt de menigte in beweging: hij noemt het gewoon electronicpoprockdance. Er is echter één ding dat zijn trashy house beats gemeen hebben, ze zijn funky as hell. Deze dj is een echte publiekstrekker en draait zeker voor zijn publiek. Maar hij geeft ze ook graag iets om te onthouden, en hij bereikt dit met een uitstekende platenkeuze, waarbij hij zowel bekende als minder bekende deuntjes combineert in zijn energieke mixstijl.

Boekingen Jesse Voorn

En de laatste tijd gaat zijn naam overal. De dj rockt alle dansvloeren van Nederlands bekendste clubs en dansevenementen, zoals Dance Valley, met een opbeurende mix van muzikale elementen. No nonsense, gewoon goede muziek. Daarnaast is Jesse ambassadeur van Dance4Life, een wereldwijd opererende organisatie die mensen bewust maakt van de problemen rondom aids en hiv. Hij werd ook genomineerd voor Beste Talent 2006. En Jesse begon weer wat te produceren en momenteel werkt hij aan een aantal nieuwe tracks. Jesse deelde de decks met bekende artiesten als Don Diablo, Laidback Luke, Kevin Saunderson, James Zabiela, Mylo, Sharam Jey, Krafty Kuts, Derrick May, Futureshock, Stanton Warriors en 16 Bit Lolitas.

Kom in de stemming

Jesse Voorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jesse Voorn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jesse Voorn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jesse Voorn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jesse Voorn boeken

Wilt u Jesse Voorn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jesse Voorn wilt inhuren.

Jesse Voorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!