Sheila Timmerman boeken?

sheila timmerman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Sheila Timmerman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sheila Timmerman

Sheila Timmerman boeken voor uw evenement? Op heerlijk easy listening niveau zichzelf begeleidend op piano en gitaar zingt Sheila Timmerman de allergrootste hits. Puur, live en prachtig!

Veelzijdigheid is het belangrijkste kenmerk. Sheila Timmerman zingt terwijl ze zichzelf begeleidt, puur op de achtergrond. Ze wisselt de piano met het grootste gemak in voor de gitaar. Op heerlijke easy listening niveau puur, live en prachtig! Mede door de flexibele stem van Sheila en haar brede interesse, is zij in staat vrijwel ieder genre te spelen. Dit maakt dat zij dé sfeer kan creëren, die u nodig heeft om elk soort samenzijn, tot een heel mooi, bijzonder, intiem, gezellig moment of herinnering te maken. Sheila heeft repertoire vanaf de jaren 70 tot de grootste hits van nu. Enige uitzondering is Nederlandstalig/schlager repertoire.

Sheila Timmerman is te boeken voor:

 • Huiskamerconcert
 • Tuinfeest
 • Opening / Gala / VIP-avond et cetera
 • Open dag monumenten / landhuizen et cetera
 • Trouwdag (ceremonie, diner)
 • Diner
 • Wijnproeverijen

Boekingen Sheila Timmerman

Er zijn vele momenten denkbaar waarbij het zeer gewenst is dat er heerlijke, vaak herkenbare en 'helemaal echte' muziek gemaakt wordt. Dat zijn momenten die u met een gerust hart aan Sheila kan overlaten. Sheila werkt met een zeer compacte geluidsset en licht evenals een stagepiano en semi-akoestische gitaar.

Sheila kan enkele bijzondere songs komen brengen op een belangrijk gebeuren, of juist avondvullend achtergrondmuziek verzorgen. Qua ruimte is een podium of plek van ongeveer 2 x 3 meter (minimaal) voldoende.

Kom in de stemming

Sheila Timmerman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sheila Timmerman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sheila Timmerman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sheila Timmerman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sheila Timmerman boeken

Wilt u Sheila Timmerman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sheila Timmerman wilt inhuren.

Sheila Timmerman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!