Sick Individuals boeken?

Sick-Individuals-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sick Individuals boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sick Individuals

Meeting op het conservatorium voor muziek in Nederland, Rinze ‘Ray’ Hofstee en Joep ‘Jim’ Smeele vormden een directe verbinding gebonden door een gedeelde liefde voor muziekcompositie en elektronische dansmuziek. Door invloeden van Daft Punk, Bingo Players en Swedish House Mafia, hun aanstekelijke mix van big beats en progressieve house-melodieën, kregen ze al snel serieuze aandacht op de juiste plaatsen. Komend uit Nederland, waar er echt iets in het water lijkt te zitten als het gaat om het succes van elektronische dansmuziek, heeft het paar een aantal van 's werelds meest invloedrijke tracks uitgebracht - Revealed Recordings, Spinnin' Records, Warner, Interscope, Def Jam en kapitaal. Officiële remixen voor Rihanna & David Guetta, Madonna, Moby, Rita Ora, Avicii en Icona Pop.

This is Sick' Concept

SICK INDIVIDUALS erkende de kracht die het internet hen gaf om fans constant toegang te geven tot hun muziek en lanceerde hun eigen radioshow; 'This is Sick'. Elke maand tienduizenden luisteraars bereiken en uiteindelijk overgaan in het grote live ‘THIS IS SICK’ concept, exclusief gemaakt voor hun podiumoptredens. Het paar gebruikt visuals en audio in realtime rechtstreeks vanuit de DJ-booth, waardoor een geheel nieuwe meeslepende ervaring ontstaat voor fans die massaal komen kijken om ze te zien spelen.

Kijk & Luister

Met talloze wereldwijde hitsingles op hun naam, support van de grootste artiesten in elektronische dans en popmuziek en een internationaal tourschema dat een indrukwekkend scala aan optredens heeft opgeleverd op 's werelds meest prestigieuze locaties en festivals. Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Mysteryland, Electric Zoo, Ushuaïa en Creamfields om er maar een paar te noemen - SICK INDIVIDUALS blijven elk jaar nieuwe grenzen stellen!

Boekingen Sick Individuals

Naast hun energieke DJ-set kun je nu SICK INDIVIDUALS boeken met hun exclusieve ‘This is Sick’ Visuele show! Een ervaring op het volgende niveau waar audio en visuele inhoud komen samen. Zelf gemaakt en gecontroleerd door SICK INDIVIDUALS zelf. Bekijk deze video voor een glimp van hoe dit eruit ziet!

Kom in de stemming

Sick Individuals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sick Individuals bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sick Individuals, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sick Individuals in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sick Individuals boeken

Wilt u Sick Individuals boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sick Individuals wilt inhuren.

Sick Individuals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!