Green Tree boeken?

Green-Tree-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Green Tree boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Green Tree

GREEN TREE (Danny Groenenboom) is een dj / producer uit Rotterdam, Nederland. Na bijna een decennium de wereld rond te hebben gereisd als duo (Dirtcaps) en te hebben gespeeld op belangrijke festivals zoals Tomorrowland, Tomorrowworld, Defqon1, Mysteryland, Looptopia en Sensation White, is het tijd om zijn vleugels uit te slaan en een nieuw solo-avontuur te beginnen als Green Tree .

Boekingen Green Tree

Nieuwe naam, nieuw geluid, Green Tree is een blijvertje. Met releases op Heldeep / Spinnin ’in het verschiet ziet de toekomst er rooskleurig uit voor dit ervaren talent, dat in het verleden platen produceerde voor / met Gucci Mane, Borgore, Laidback Luke & Yellow Claw. Green Tree is ook de oprichter en eigenaar van KLASH Records. Een onafhankelijk label dat een platform biedt voor kwaliteitsmuziek voor producers over de hele wereld.

Bass gedreven house Sound

2019 wordt de aftrap van het Green Tree-project. Met een door Bass gedreven house Sound is hij klaar om de wereld te veroveren op zijn eigen eisen.

Kom in de stemming

Green Tree boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Green Tree bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Green Tree, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Green Tree in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Green Tree boeken

Wilt u Green Tree boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Green Tree wilt inhuren.

Green Tree boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!