The Equals boeken?

the equals boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Equals boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Equals

The Equals, een energieke combo uit Oost-Londen, bracht maximale R&B in evenwicht met veel pop, plus een paar knipoogjes naar de West-Indische achtergrond van zanger Eddy Grant. Grant, geboren in Brits Guyana, verhuisde op 12-jarige leeftijd met zijn gezin naar Engeland en vestigde zich in een gemeentehuis genaamd Hornsey Rise in het noordoosten van Londen. Vier jaar later vormde hij de Equals met klasgenoten Lincoln Gordon (gitaar), zijn tweelingbroer Dervin Gordon (oorspronkelijk de zanger), Pat Lloyd (gitaar en daarna bas) en drummer John Hall. De band begon met optredens in Londen, een geweldig publiek met hun schijnbaar grenzeloze energie en een aparte stijl die pop, blues en R&B combineert met elementen van ska en bluebeat.

Boekingen The Equals

In 1965 begonnen The Equals ook met optredens in Europa en brachten ze hun eerste single uit op President Records. Hoewel "Hold Me Closer" niet optrad in de hitlijsten, begonnen dj's de keerzijde te spelen en tegen 1967 stond "Baby, Come Back" bovenaan de hitlijsten in Duitsland en Nederland. Een jaar later sloeg de single ook nummer één in Groot-Brittanië en deed hij de hitlijsten in Amerika goed. Daaropvolgende singles misten echter de onmiddellijke punch van 'Baby, Come Back', en The Equals landden nog maar twee top-10 hits: 'Viva Bobby Joe' en 'Black Skin Blue Eyed Boys', de laatste en toepasselijke berichttrack van een van de weinig raciaal gemengde bands van het tijdperk.

Kom in de stemming

The Equals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Equals bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Equals, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Equals in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Equals boeken

Wilt u The Equals boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Equals wilt inhuren.

The Equals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!