We Are Loud boeken?

We-Are-Loud-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

We Are Loud boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie We Are Loud

Björn van den Biggelaar en Daniel Ortgiess a.k.a We Are Loud hebben hun vak zorgvuldig beheerst om een van de meest gewilde artiesten in de dance-wereld te worden. Met releases op labels als Dimitri Vegas & Like Mike's Smash The House, Spinnin ’Records, Oxygen, Musical Madness & Armada Music.

Top 1 hit 'Booyah'

We Are Loud heeft veel tijd doorgebracht in de studio. Met hun succesvolle samenwerking met Showtek en Sonny Wilson getiteld 'Booyah' die nummer 1 op Beatport bereikten. Het nummer heeft meer dan 100 miljoen Youtube-views en is dubbel platina bekroond. Het succes van ‘Booyah’ heeft erkenning gegeven bij de top, met Top 100 DJ Mag-artiesten die hun support verleenden, waaronder David Guetta, Afrojack, Nicky Romero, Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike en nog veel meer. Naast hun steun van zwaargewichten uit de dansmuziek, bevond het paar zich in de rij voor een nominatie bij de World Music Awards voor 'World’s Best Song' en scoorde ze # 1-hitlijsten over de hele wereld.

Wereldwijd publiek

'Booyah' is een teken van hun vermogen om muziek te maken die een publiek op wereldwijde schaal boeit waaronder het officiële anthem voor de Philadelphia Flyers, een spot voor Sony Playstation's NHL 16, een speciale loopwedstrijd op de Olympische Spelen en wordt gespeeld bij de MTV Music Video Awards.

Boekingen We Are Loud

Als aanvulling op hun succes achter de decks, met optredens op Dance Valley, Trance Energy, Rockit Festival, Loveland festival en meer, blijft het duo unieke, optredens leveren aan een groot publiek over de hele wereld. Vooruitlopend op hun Tour hebben ze het publiek overgenomen in heel Australië, Azië, Europa - inclusief wereldberoemde clubs op Ibiza - en hun thuisland Nederland.

Release op het label Armada Music

Met hun nieuwe track 'Drowning' ft. Justin Prime het legendarische label Armada Music en al een storm veroorzaakt op Spotify, evenals hun aankomende release 'Tomorrow Sounds' op het label, zullen We Are Loud hun opmars voortzetten .

Kom in de stemming

We Are Loud boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen We Are Loud bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met We Are Loud, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u We Are Loud in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

We Are Loud boeken

Wilt u We Are Loud boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u We Are Loud wilt inhuren.

We Are Loud boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!