Watermät boeken?

watermat boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Watermät boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Watermät

Dansmuziek is nooit meer hetzelfde geweest sinds de opkomst van de Franse artiest Watermät. Hij komt op als een underdog, hoewel niet een complete nieuweling, maar hij heeft de scène nu op zijn kop gezet met zijn volledig originele geluid.

De Franse DJ / Producer Laurent Arriau heeft in het verleden al tracks gecomponeerd voor verschillende artiesten, voordat hij zijn eigen tracks uitbracht. In het najaar van 2013 besloot hij dat het zijn tijd was om zelf het podium te betreden en zijn liefde voor dansmuziek met de wereld te delen.

Zijn eerste in eigen beheer uitgebrachte EP “Sparks”, inclusief de tracks 'Sparks' en 'Something About You', kwam uit in december 2013. Daarna begon het geroezemoes rond Watermät te rollen en nam Spinnin 'Records de kans om hem te contracteren voor zijn volgende track 'Bullit' op hun Deep imprint in februari 2014.

En de rest, zoals ze zeggen, was geschiedenis. 'Bullit' werd uitgebracht met lovende kritieken op Spinnin'in mei 2014. Dankzij de enorme steun van de grootste dj's in de scene die de track in hun set hadden opgenomen, was het een enorme hit op de Miami Music Week, met de nummer 1 op de DMC. buzz chart terwijl Pete Tong de track koos als "Essential New Tune of the Week" in zijn BBC Radio-show.

Boekingen Watermät

'Bullit' werd al snel een wereldwijde hit, werd zowel op dansvloeren als op de radio gedraaid, met een piek in hitlijsten in verschillende landen, de video is inmiddels meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube.

Met 'Bullit's hoogst originele geluid werd Watermät een van de populairste nieuwe namen die er zijn. Dit werd voortgezet met zijn singles 'Frequency' (een samenwerking met TAI), 'Portland' (naast Moguai) en 'All My Love' uit 2015, allemaal gedraaid door de grootste dj's die er zijn, variërend van mainstage-helden als Tiësto, Calvin Harris tot (deep) house smaakmakers als The Magician en Martin Solveig.

Terwijl zijn tracks miljoenen toneelstukken van over de hele wereld genereren, wordt zijn muziek geprezen om zijn eigenzinnige geluid, dat een grote aantrekkingskracht combineert met coole, hedendaagse housemuziek. Het is een op zichzelf staand geluid, nergens mee te vergelijken, en het heeft Watermät tot grote hoogten gebracht. Verwacht binnenkort meer van deze geweldige artiest!

Kom in de stemming

Watermät boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Watermät bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Watermät, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Watermät in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Watermät boeken

Wilt u Watermät boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Watermät wilt inhuren.

Watermät boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!