Marcel Woods boeken?

Marcel-Woods-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek / geluid

Marcel Woods boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marcel Woods

Hoewel zijn bekendheid sterk toeneemt , weet de Nederlandse 'levensgenieter' Marcel Woods hoe het is om nuchter te blijven. Met een ongeëvenaarde lijst van tracks op zijn naam, weigert Woods herhaling en is hij constant op zoek naar nieuwe sounds. Het is deze houding die hem in dezelfde klasse van de grootste trance-georiënteerde DJ's van Nederland plaatst. Woods haat het echter om in een hokje geplaatst te worden en denkt altijd buiten de gebaande paden en alleen als iets 'Raw & Energetic' is, verdient het het handelsmerk van Marcel Woods.

Boekingen Marcel Woods

Musical Madness is het credo geworden waaronder Marcel de wereld rondvliegt met de wetenschap dat er niet veel dj's in de buurt zijn die kunnen zeggen dat ze de eer hebben gehad om in één seizoen headliner te zijn op Global Gathering, Mysteryland, Dance Valley en Trance Energy festivals! Daar kwam nog bij dat Marcel in 2008 de eerste DJ ooit was die werd geboekt om te spelen op zowel Sensation White als Black Edition, Nederlands meest beruchte festivals. Hij heeft ook zijn stempel gedrukt op de Britse festivalscene, draaiend op Gatecrasher Summer Sound System, Escape Into The Park, Coloursfest en Sanctuary.

Officiële Trance Energy Anthem

Maar het is niet alleen dj'en, hij produceert ook tracks. Met het officiële Trance Energy Anthem 'Advanced' uit 2006, een hit over de hele wereld en de maatstaf voor toekomstige projecten. De opvolger, 'Monotone', werd door Pete Tong op BBC Radio 1 uitgeroepen tot een Essential Tune. Terwijl zijn volgende solo 'Lemon Tree' een van de grootste nummers van het zomerfestivalseizoen in 2007 werd, sloot Marcel het jaar af op een nieuw hoogtepunt met een begeerde Essential Mix-uitzending voor een miljoenenpubliek op BBC Radio 1.

Wereldwijd succes

Support was ronduit uitgebreid, met A-lijst DJ's zoals Tiësto, Marco V, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Judge Jules, Eddie Halliwell, Sander Van Doorn hameren Marcel's producties. Vanwege dit wereldwijde productiesucces is Marcel Woods zo gewild. Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika of Australië, de wereld wil zijn geluiden horen. Van intieme clubs tot een enorm strandevenement in Sao Paolo, Brazilië of Godskitchen Global Gathering in Maleisië, tot Britse clubevenementen zoals Gatecrasher, Gallery, Slinky, Inside Out en Goodgreef, de Nederlander levert keer op keer dikke sets.

Verzamelalbum 'High Contrast Presents'

Marcel bracht eind 2006 zijn eerste 2-cd verzamelalbum 'High Contrast Presents…' uit met een cd die uitsluitend aan zijn eigen producties was gewijd. In 2008 werd hem gevraagd om de officiële cd voor 's werelds meest prestigieuze Trance-festival te mixen en samen te stellen:' Trance Energy '. Met een hele reeks unieke nummers die vrij uit zijn nieuwe studio stromen, zijn er plannen voor een fris cd-concept "Musical Madness 2008". In de tussentijd krijgen dansfans een voorproefje van wat er komt met de nieuwe single 'On Fire' die in de Buzz-hitlijsten verschijnt voordat ze in het voorjaar van 2008 uitkomen.

Kom in de stemming

Marcel Woods boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marcel Woods bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marcel Woods, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marcel Woods in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marcel Woods boeken

Wilt u Marcel Woods boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marcel Woods wilt inhuren.

Marcel Woods boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!